Cykelställ för 4 cyklar

4 cyklar i 4 olika storlekar kräver en del utrymme vid lastning. En vanlig cykelställning till dragkroken sväljer 2 cyklar vilket inte är något alternativ när alla cyklar skall med. En cykelställning till dragkroken som vi vill ha, som rymmer 3+1 cyklar, kostar över 600€. Cykelställningar till biltaket är inte riktigt ett alternativ för oss när vår bil är så hög. I väntan på att maken själv(!) tillverkat en betydligt billigare cykelställning för dragkroken så måste vi använda vår släpvagn till att lasta cyklarna i. En hemmabyggd träställning måttanpassad till våra cyklar. Det tog maken en liten kvällsstund att bygga ihop den. Billig och användbar och funktionsduglig just nu. Cyklarna spänns fast i framkanten med hjälp av spännrep.

Den nya cykelställningen till dragkroken är på gång. Någon del är svarvad och någon del är inköpt och någon del saknas ännu. När den blir klar får tiden visa. Någon ritning till bygget hittas knappast någon annanstans än i huvudet på tillverkaren själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s