MTB i härligt vårväder

Idag har vi haft ett superväder. Vi har varit ute nästan hela dan. Vi började morgonen med talko hos mina föräldrar. Fyra stora tallar på deras gårdsplan sågades ner. Med mycket folk så gick det som smort och på några timmar hade vi färdigt.
På eftermiddagen fixade vi lite smått i vår egen trädgård och maken passade på att rasta hojen i det fina vädret.
Nu på kvällen for jag på en cykeltur med Luna som sällskap. Det var första gången jag cyklade med henne i band. Det är lite knepigt att ha en valpig hund som vill dra framåt och cykla samtidigt.  Det gäller att ha tungan rätt i mun och parera så att hon inte drar omkull hela ekipaget. När vi kom till skogen kunde ja släppa lös henne. Då hon är okopplad kan hon springa i egen takt. Och som en labrador hon är så har hon som vana att bada i alla vattenpölar hon hittar. Vilket innebar en rejäl dusch när vi kom hem. Cykeln behövde också få sig en omgång i tvätten.
Vårskogen är så fantastisk underbar. Fåglarna kvittrar och det doftar gott. Ta er tid att gå ut nångång och bara njuta.

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s