Vandring i Terjärv

Vinterns sista semesterdag valde jag att spendera i skogen. Luna och jag for på vandringsled i Terjärv. Jag hade ingen karta, utan jag fotade bara kartan som fanns vid parkeringen. Med facit i hand skulle det ha varit bra att ha en ordentlig karta med. Ställvist hade jag svårt att orientera mig och det var svårt att se var leden gick. Som tur var kunde jag använda geocaching för att se vartåt jag skulle gå. På ett ställe missade jag en avfart och gick istället nästan 2 km för långt innan jag insåg att jag hade gått  fel. Leden var otroligt fin. Ovanligt stora backar i vårt annars platta landskap. Många små broar över vattenfyllda bäckar och diken. Totalt blev det 5 timmar och ca 12-13km i skogen. Det fanns områden med jättemycket vatten nu så inga lågskor fungerar i skogen än i år. Jag hade tänkt plocka en del geocacher samtidigt, men orken tröt. Några få loggade jag.
Ingen björn såg vi, men 2 svanar, en trana, 2 skogsfåglar och några små fåglar fick vi se.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s