Oppdrag Nansen

Om ni har tid över och vill se ett intressant tv-program så vill jag tipsa om ett program på NRK.no: Oppdrag Nansen. Det handlar om 4 ungdomar/barn i 12-13års ålder som skall skida till nordpolen. Man får följa dem från att de börjar träna till att de sedan skidar 100 km över is till Nordpolen. Som tränare och medskidare har de Aleksander Gamme. Det här programmet passar bra åt hela familjen. Speciellt om ni har barn i samma ålder som ungdomarna så rekommenderar jag att ni ser den. Det är 10 avsnitt på ca 30 minuter/avsnitt.
Det är otroligt att se hur duktiga de är. Att så unga människor faktiskt kan klara en sån sak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s