Kvalitetstid och jakt på långlina

Igår när dottern var på ett utlovat café besök med moster och kusin åkte sonen och jag ut till Fäboda. Vi tog två flugor i en smäll, kvalitetstid tillsammans och för att söka efter ett kvarglömt hundkoppel. Efter förra gångens tälttur till fäboda glömde vi kvar Lunas långlina. Eftersom den var rätt dyr och vi faktiskt har saknat den här hemma var det värt ett försök att se om den fanns kvar.

Vi cyklade längs med stranden fram till vårt tältställe. Tyvärr fanns inte långlinan kvar, tydligen har någon hittat den och ansett att de behöver den bättre. Istället för att deppa tog vi fram vår medhavda picknick och satt på klipporna och njöt. Jag fuskade lite den här gången och stannade vid Sale och köpte bulle och limsa. Kaffe hade jag med i min termos.

Vi cyklade sedan en liten bit till i skogen. En härlig liten stund på tumanhand med sonen. Han konstaterade att han inte ens blev trött i benen. Cyklarna mådde nog inte så bra över sanden som kom in överallt, men det var det värt. Att cykla i vatten i strandkanten var riktigt roligt och jag märkte att sonen njöt.

En utfärd behöver inte vara lång, inte välplanerad, inte perfekt! Det viktigaste är att man tar tillvara på stunden, ser det lilla positiva och njuter!

Vi avslutade sedan eftermiddagen med ett biobesök för hela familjen.20150716_142440 20150716_144434 20150716_145353

20150716_151549

I brist på dragkrok på vår ”finare” bil är vi hänvisade till vår subaru när vi skall ha cyklar med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s