Skidutfärd

I lördags packade vi familjen, skidor, hund, ved och picknick väska i bilen och körde ut till skogen. Vi drömde om en skidsafari på isen i Larsmo sjön, men den starka vinden gjorde att vi valde skogen istället.

Vi skidade längs med skoterspåret till ett fint ställe i skogen där vi pausade. Vi lag upp en brasa, drack kaffe, varm kakao och varm saft. Som färdkost hade vi enkla traditionella kanelbullar och Fazers blå (förstås…).2015-02-08 14.32.14

Vi skidade inte långt denna gång. Ca 600 meter in i skogen. På halva vägen kom det några skotrar förbi oss och hunden blev livrädd. Vilket resulterade i att hon inte vågade gå på skoterleden efter det. Vi fick ha henne i famnen på väg till pausstället. På väg hem satte hon sig ner och vägrade gå en meter vilket resulterade i att vi fick stoppa henne i ryggsäcken. Så vår utmaning är att lära vår 4 månaders valp att trivas i skogen… 🙂2015-02-08 14.28.20

En av våra drömmar är att gå på en längre tur på skidor, med övernattning och hela köret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s