I min systers bokhylla

Under veckoslutet besökte jag min syster i Helsingfors och då visade hon mig den här boken. Stora vildmarksboken av Lars Monsen.20141028_185418Den har hon fått av pappa nångång och nu får vi låna den på obestämd tid. Lyx. Vilken inspirationsbok. I den finns allt man behöver veta för friluftsliv. Det mest intressanta är packlistan längst bak i boken. Precis mängder vad man behöver ha med sig på olika slags turer. Speciellt matlistan är riktigt intressant. För er som inte känner till Lars Monsen rekommenderar jag att ni tittar på hans program på NRK, de är verkligen intressanta. Jag googlade förresten på boken och den är tydligen slutsåld överallt, tyvärr… 20141028_185406

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s