Utrustning

För många känns det säkert lite övermäktigt och dyrt att tänka sig att gå på vandring ensam eller med familjen. Visst det kostar, men hur mycket avgör man själv. Det behöver kanske inte vara de senaste lyxprylarna eller färgmatcha hela vägen? En del saker kan man säkert låna av andra om man bara vill ”prova på” att tälta och gå på en liten vandring. Det är ju onödigt att köpa en massa prylar som sen ligger i skåpet och samlar damm.

Vi har köpt vår utrustning vart eftersom i flera år. Vi började köpa utrustning innan vi ens visste att vi var intresserade av att vandra i naturen. Jag kommer att skriva lite om vår specifika utrustning i ett senare skede. Vi har så pass mycket utrustning nu att vi skulle klara en långvandring med barnen. Det har tagit över 2 år för oss att samla ihop den. En del av vår utrustning är inte den bästa, inte den lättaste och inte den mest praktiska, men den fungerar. Det finns ju en djungel av prylar som ”man borde ha” som man egentligen klarar sig utan. Visst har vi drömmar och önskningar om prylar som kunde vara bra och vissa saker är vi i stort behov av, men vi köper lite när vi har råd och när vi hittar bra erbjudanden eller rea.

Jag kommer att skriva om vår utrusning i ett annat inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s