konst i naturen

Blir barnen uttråkade i skogen och har de svårt att sysselsätta sig? Det finna massa tips och idéer på bloggar och i böcker hur man kan sysselsätta barn ute i naturen. En sak som vår dotter gjorde när vi var till Ohtakari var att göra ett eget konstverk i naturen.  Själva konstverket blev kvar där och förhoppningsvis fick nästa besökare uppleva och se det. Nu råkade det finnas ett bord att använda som underlag och plocka på. Ett tips är att ha en liten bit tyg i väskan. Ex en bit lakanstyg 1m*1m som barnen kan använda som underlag till alla slags lekar. Det går också fint att bara göra konstverk rakt på marken.

Tavla skapad med naturens eget material.

Tavla skapad med naturens eget material.20140914_131105[1]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s