Titta på stjärnorna- tips på fredagsmys

Nu börjar det vara läge att se på stjärnorna. När hösten och mörkret kommer blir barnen ofta uppspelta av de första stjärnorna de ser på kvälls- och natthimlen. Vad är då bättre än att krypa ner under filtar eller i sovsäckar ute på terassen och se upp mot himlen? Perfekt som fredagsmys. Glöm filmen och tv och kryp istället ner tätt tätt ihop utomhus och se om ni ser satelliter, stjärnfall eller flygplan på kvällshimlen. Kom ihåg att släck all utebelysning som stör. Ett tips: det kan löna sig att ställa småbarnen färdigt med pyjamas, det finns risk att de somnar av den trevliga upplevelsen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s