Utematlagning

Igår deltog jag och min man i en kurs i utematlagning via Pedersöre mi. Det var väldigt intressant och lärorikt. Vi fick stifta bekantskap med många olika friluftskök. Samtidigt träffade vi på andra människor som älskar att vara ute. Det var jätteintressant att träffa folk som har erfarenhet att fjällvandra tillsammans med barn. En mamma berättade att hennes dotter hade vandrat hela kungsleden innan 13-års ålder.

Kursen hölls i sin helhet ute. Det var kallt, regn/snö å nordanvind. Men med rätt klädsel så gick det bra. Vi kokad shakshuka och stekte bröd och plättar. Och fick inspiration och intresse att lära oss mera om friluftsmat. Det blir ju lite tråkigt i längden att koka pasta å grilla piroger…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s