Ohtakari 13-14.9.2014

Under lördagen bestämde vi oss för att gå några km på utterleden, men när vi hörde att kompisar ställde sig för en tälttur till Ohtakari så bestämde vi oss för att hänga med dem istället.

20140913_201402

Klockan var relativt mycket när vi kom fram och vi missade nästan solnedgången i havet. Vi sökte en plats med lite lä från den hårda vinden. Vi hittade en strand där vi kunde köra ner till havet med bilen.

Det blev fort mörkt, men med tända ljuslyktor och en brasa och några ficklampor gick det bra. Barnen lekte ”tjiratunno” och annat skoj på stranden. De var så inne i sin lek att de inte märkte mörkret som kom smygande. Kl 22.30 var det nattningsdags och dotter kröp glatt ner i lilla tältet med sina kompisar. Sonen fick sova i vårt tält. 20140914_080056_1

 

Vi vaknade till en vacker men kall morgon. Tälten var fulla med dagg. Vi åt morgonmål i lugn och ro och efter att vi tagit ner tälten åkte vi hemåt.

Söndagen bjöd på vackert väder och vi hittade en simstrand i kälviä där vi stannade och kokade kaffe och bara njöt och låg och latade oss i solen. Barnen paddlade med den medhavda kanoten och snickrade däremellan på stickor och vedträn. En lyckad utfärd med andra ord.

20140914_130812

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s