Första tältövernattningen

Vår första tältövernattning med hela familjen skedde midsommarhelgen 2013. Vi var ett par familjer som bestämde oss för att åka ut till fäboda för att tälta en natt. Tidigare hade barnen testat att sova i tält två gånger. Båda gångerna hemma på gräsmattan som när Pettsson tältade.

20130622_234059

Vårt tält som vi använder. Ett 4 personers Halti kupoltält med alldeles för litet förtält.

20130622_232908

Naturen bjöd på en fantastisk solnedgång.

Vi fick en härlig med blåsig kväll. Vi hade sand överallt. Vi hade ingen vana av att packa lätt och rätt. Vi hade både för mycket och för lite mat med oss. Barnen sov gott hela natten. Detta var första gången de fick packa lite saker i egen väska och de bar en del av utrustningen. Sina egna kläder och sin egen dricka brukar vara lagom tungt/lätt.

Denna första övernattning i naturen gav oss mersmak och vi ville testa på mera. Men det räckte ända till sommaren 2014 innan vi igen kom oss för att tälta med barnen. Efter sommaren 2013 planer och misslyckade planer kom vi överens om att sommaren 2014 skulle vara utan plan. Att bara göra det som faller oss in och inga planer som ändå inte blir av.

Sommaren 2013 var barnen 5 och 8 år gamla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s